De lækreste sunde kokostoppe.
Jeg har i længere tid haft lyst til at lave en omgang kokostoppe, for at prøve noget nyt og spændene. Og jeg ser disse basser over det hele lige for tiden.
Kokostoppe:
- 2 modne bananer
- 100 g kokosmel
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider( 1 1/2 æggehvide)
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniliepulver
- 2 modne bananer
- 100 g kokosmel
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider( 1 1/2 æggehvide)
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniliepulver
- Mørk chokolade
1. Start med at mose bananerne i en skål.
2. Tilsæt æggehvider, kokosmel, vanilje og kanel, og bland det hele godt.
3. Form dejen til kokoskugler med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
4. Bag kokostoppene i 10-15 minutter (de skal være gyldenbrune) i en ovn ved 200 grader.
5. Afkøl de færdigbagte kokostoppe.
6. Mens kokostoppene køler af, smeltes chokoladen.
7. Når chokoladen er smeltet, dyppes kokostoppene i chokoladen, og sættes herefter i køleskabet til afkøling.
2. Tilsæt æggehvider, kokosmel, vanilje og kanel, og bland det hele godt.
3. Form dejen til kokoskugler med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
4. Bag kokostoppene i 10-15 minutter (de skal være gyldenbrune) i en ovn ved 200 grader.
5. Afkøl de færdigbagte kokostoppe.
6. Mens kokostoppene køler af, smeltes chokoladen.
7. Når chokoladen er smeltet, dyppes kokostoppene i chokoladen, og sættes herefter i køleskabet til afkøling.
Kommentarer
Send en kommentar