Kakaogrød i lange baner
Jeg er en sucker for alt med kakao, og morgenmaden er ingen undtagelse.
Så her får I mine yndlingsopskrifter på kold og varm grød til morgenmaden.
Kakaohavregrød: 2 pers
- 4 dl Havregryn
- 8 dl Vand
- Knivspids salt
- 1 spsk Fedtfattig kakao
1. Bland alle ingredienserne i en gryde
2. Varm op under jævn varme mens du rører rundt
2. Varm op under jævn varme mens du rører rundt
Overnight oats: 1 pers
- 35 g Havregryn
- 0,5 dl Mælk
- 2-3 spsk Vand
- 2 spsk Skyr
- 0,5 scoop Chokolade proteinpulver (Kan undlades)
- 1 tsk Vaniljepulver
- 1 tsk Chia frø
- 1 tsk Fedtfattig kakao pulver
- 35 g Havregryn
- 0,5 dl Mælk
- 2-3 spsk Vand
- 2 spsk Skyr
- 0,5 scoop Chokolade proteinpulver (Kan undlades)
- 1 tsk Vaniljepulver
- 1 tsk Chia frø
- 1 tsk Fedtfattig kakao pulver
Dag 1:
1. Aftenen før røres alle ingredienserne sammen og hældes i en lufttæt beholder.
2. Stil grøden i køleskabet natten over.
1. Aftenen før røres alle ingredienserne sammen og hældes i en lufttæt beholder.
2. Stil grøden i køleskabet natten over.
Dag 2:
3. Tag grøden ud af køleskabet og rør den op med 1 spsk Skyr.
3. Tag grøden ud af køleskabet og rør den op med 1 spsk Skyr.
Tip: Server grøden med banan og frysetørrede hindbær. Det giver en dejlig, frisk smag til kakaosmagen.
Bon appetit!
Kommentarer
Send en kommentar