Havregrødspandekager
Jeg får næsten altid havregrød til morgenmad, men nogle dage kan det være lidt trivielt. Så jeg har gået med tanken i lidt tid, om man ikke kunne lave en form for pandekage/klatkage af havregrød.
Så det har jeg forsøgt. Det tog lidt tid og lidt mislykkede forsøg, men denne opskrift lykkedes og det smagte lækkert.
- En alm. Portion havregrød ( Du kan finde opskriften lige HER)
- 1 Æg
- 1 tsk. Vanilje pulver
- Lidt Mælk (Valgfrit - Hvis grøden er for tyk)
1. Start med at lave havregrøden
2. Derefter blandes de øvrige ingredienser i grøden. Husk at røre godt, når ægget kommer i så der ikke dannes røræg i grøden.
3. Varm en pande godt op og brug lidt kokosolie til at stege pandekagerne i
4. Pandekagerne kan være lidt svære at vende, men hold øje med luftbobler i overfladen, så er de ved at være klar til at blive vendt.
5. Server med frisk frugt, lidt skyr eller en omgang ahornsirup.
2. Derefter blandes de øvrige ingredienser i grøden. Husk at røre godt, når ægget kommer i så der ikke dannes røræg i grøden.
3. Varm en pande godt op og brug lidt kokosolie til at stege pandekagerne i
4. Pandekagerne kan være lidt svære at vende, men hold øje med luftbobler i overfladen, så er de ved at være klar til at blive vendt.
5. Server med frisk frugt, lidt skyr eller en omgang ahornsirup.
Tip: Vanilje pulver kan skiftes ud med et andet krydderi såsom kanel. Så kan smagen varieres lidt.
Bon appetit!
Kommentarer
Send en kommentar