Saltet mandler
For at undgå at spise slik hele tiden, laver jeg engang imellem en omgang sunde saltet mandler. Men da manden også er vild med saltet mandler, skal der ofte laves en større portion.
Salt mandler:
- 300 g Mandler
- 3 dl Vand
- 4 spsk. Groft salt
- 300 g Mandler
- 3 dl Vand
- 4 spsk. Groft salt
1. Kog vandet og hæld det i en skål.
2. Tilsæt saltet og rør rundt, så saltet opløses i vandet.
3. Tilsæt mandlerne og sørg for at de alle er dækket af vand, lad det stå og trække i 30 minutter.
4. Forvarm ovnen på 150 grader.
5. Hæld vandet fra og fordel mandlerne på en beklædt bageplade.
6. Lad mandlerne få 20 minutter i ovnen og lad dem efterfølgende køle af.
2. Tilsæt saltet og rør rundt, så saltet opløses i vandet.
3. Tilsæt mandlerne og sørg for at de alle er dækket af vand, lad det stå og trække i 30 minutter.
4. Forvarm ovnen på 150 grader.
5. Hæld vandet fra og fordel mandlerne på en beklædt bageplade.
6. Lad mandlerne få 20 minutter i ovnen og lad dem efterfølgende køle af.
Bon appetit!
Kommentarer
Send en kommentar