Chokolade crunch mysli.

Denne mysli er til chokolade elskere. Den har en skøn smag af kakako, chokolade og ristet nødder, og en dejlige mættende effekt. Den er super crunchy og den passer perfekt på en omgang yoghurt eller skyr. Alt i alt er den bare himmelsk. 


Som en ekstra bonus dufter lejligheden fantastisk, efter du har bagt sådan en omgang.

Mysli:
- 100g Mandler
- 100g Hasselnødder
- 100g Hørfrø
- 75g Fiberstrø
- 75g Rugflager
- 25g Chiafrø
- 30g Kakao
- 120g Perfect fit fra ISIS
- 100g Mørk chokolade 76%

1. Forvarm ovnen til 220 grader alm. ovn.
2. Hak derefter nødderne groft.
3. Bland så de hakket nødder og resten af ingredienserne, undtagen det mørke chokolade, sammen.
4. Fordel mysli blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir.
5. Rist myslien i ovnen i 5-7 min.
6. Når myslien kommer ud af ovnen, så rør godt i den. Lad den afkøle.
7. Hak chokoladen og rør den i den kolde mysli.
8. Opbevar myslien i en lufttæt beholder.


Bon appetit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.