Spinat pandekager.

Lige i tiden er vi ekstra vilde med spinat herhjemme. Så da jeg så denne opskrift på spinatpandekager inde på instagram, skulle vi selvfølgelig afprøve den.


Opskriften er simpel og lækker, og den grønne farve er super indbydende. Vi valgte at lave en kyllingekødsovs til vores pandekager, da det var lige hvad vi havde i køleskabet. :)

Spinat pandekager:
- 300 g Spinat (hakket fra frost)
- 2, 5 dl Havregryn
- 2 dl Mælk
- 1 Æg
- Lidt salt

1. Tø spinaten op
2. Bland spinat, havregryn, mælk og salt.
3. Rør ægget i "dejen"
4. Fordel på en bradepande med bagepapir
5. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 ved 190 grader varmluft


Pandekagerne kan godt være lidt vanskelig at få af bagepapiret. Jeg rev derfor bagepapiret fra hinanden og vendte pandekagen på hovedet og træk papiret af. 

Kommentarer

  1. Kan det fryses ned, når de er bagt?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej.
      Det kan de godt, jeg vil forslå at du ligger bagepapir imellem dem så de ikke hænger fast. ☺

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.