Lækker skinkestang.

Min kære Morfar lavede den lækreste skinkestang. - jeg kunne desværre ikke finde hans opskrift. Så jeg forsøgte mig med hukommelsen og lige HER.
Hvilket blev et vellykket resultat. Manden blev glad og mæt. Plus så er den nem at lave og kræver ikke de vilde forberedelser.


Skinkestang, 4 pers.:
- 1 pk. Butterdej (fra køl)
- 200g Skinkestrimler
- 1 Løg
- 2 fed Hvidløg
- 250g Champignon
- 300g Flødeost naturel
- 1,5 spsk. Dijonsennep
- Salt
- Peber
-  Æg til pensling

1. Start med at tænde ovnen på 175 grader (varmluft) Varm herefter olie op i en gryde og sauter løg og hvidløg til det bliver blødt og gennemsigtigt.
2. Hak champignon fint og steg dem til væden er kogt væk og de får lidt farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.
3. Tilsæt skinken og rør godt rundt. Lad det stege med i et par minutter.
4. Tag det af varmen og tilsæt dijonsennep og flødeost. Rør det godt.
5. Læg butterdejen på bradepladen beklædt med bagepapir og klip “frynser” i siderne.
6. Fordel skinkemassen midt på butterdejen og flet strimlerne ind over.
7. Pisk ægget sammen og pensl med æg. 8. Sæt det i en 175 grader varm ovn (varmluft) og bag i ca. 30 min til det er gyldent og sprødt.

Bon appetit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.