Hjemmelavet jordbærgrød.

Jeg elsker jordbær, men sidst havde lige købt lidt for mange. Og da jeg ikke kunne nå at spise dem, besluttede jeg mig for at lave en omgang jordbærgrød.


Jordbærgrød: 2-4pers.
- 1⁄2 kg Jordbær
- 1 1⁄2 dl Vand
- Lidt sødemiddel (Smag dig frem. Det er op til en selv, hvor sød grøden skal være)
- 2-3 spsk Majsstivelse
- 2 spsk Vand (til at blande i majsstivelsen)

1. Skyl og rens bærrene. Skær dem derefter i mindre stykker.
2. Kog dem møre 2-3 min. i vandet og sødemiddel.
3. Rør maizenaen ud i koldt vand og rør derefter jævningen i grøden under omrøring.
4. Kog grøden i ca. 1 min. og smag den til. 

Server grøden med mælk eller fløde til.

Bon appetit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.