Svampede bananmuffins

Vi forsøger så vidt muligt at mindske madspild hjemme ved os. Så da vi havde et par bananer der sang på sidste vers, var det jo en skøn mulighed for at forkæle Mortens kollegaer med en omgang lækre bananmuffins.


Opskriften har jeg før lagt ind som en hel kage. Nu har jeg dog tilføjet lidt chokolade i dejen for at undgå overtræk eller en anden form for topping. Du kan finde den almindelige kage lige HER.  

Bananmuffins:
- 3 Bananer
- 1 ½ dl Kold kaffe
- 150 g Blødt smør
- 250 g Sukker
- 3 Æg
- 300 g Mel
- 1½ tsk Bagepulver
- 150 g Mørk chokolade

1. Tænd ovnen på 180 Grader
2. Mos bananerne med kaffen.
3. Rør smør og sukker skummende.
4. Rør æggene i et af gangen
5. Bland mel og bagepulver, rør derefter melet og de moste bananer i sukkerblandingen.
6. Hak chokoladen og vend i dejen
7. Fordel dejen i muffinsformene
8. Bag kagerne ved 180 grader i 13-15 minutter
9. Lad nu kagen køle af, og server.

Tip: Hvis kagerne skal have et ekstra pift, kan du overtrække dem med smeltet chokolade.

Bon appetit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.