Sprøde Daim cookies.

Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den store bagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. 



Kagerne blev dejligt sprøde, med en sød karamel smag. Et sikkert hit til efteråret, plus så er de nemme at lave. 

Daim cookies:
-  200 g Smør
- 100 g Brun farin 
-  60 g Sukker
-  1 Æg
-  3 spsk Vand
- 150 g hakket Daim
- 300 g Mel
-  2 tsk Vaniljesukker 
- 1  tsk Natron 

1. Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Rør smør, brun farin, sukker og ægget godt sammen.
2. Tilsæt derefter vand og det hakkede daim og rør godt rundt.
3. Bland så mel, vaniljesukker og natron i og rør det godt sammen.
4. Tag så dejen ud på et mel drysset bord og del den i to. Tril så hver del til en pølse på ca 40cm. 
5. Skær så 24 skiver af hver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Form dem og tryk dem flade så de har en diameter på ca 5cm. 
6. Bag cookies ved 200 grader varmluft i 6-8 min.

Bon appetit! 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.