Fyldte auberginer.

Vi var i Bilka den anden dag, og der havde de et kanont tilbud på auberginer. Så der skulle gang i tænkeboksen. Vi blev hurtigt enige om, at fyldte auberginer kunne være lækkert. Det blev det! 
De mættede godt, og passede perfekt med en lille grøn salat.


Fyldte auberginer: 2 pers.
- 2-3 Auberginer
- 500g Hakket oksekød
- 1 Løg
- 2 fed Hvidløg
- 1-2 spsk Oregano
-  0.5 tsk Chili
- 1 tsk Paprika
- Salt/ peber
- 1.5 spsk Tomat puré
- Lidt olie til stegning.
- Revet ost til gratinering.

1. Skær et bredt hul på langs af auberginerne og udhul dem.
2. Hak løg og hvidløg og svits det i en gryde med lidt olie.
3. Tilsæt tomatpuréen og rør det ud. Derefter tilsættes oksekødet som brunes af, og til sidst tilsættes krydderierne.
4. Lad det hele simre i 10-15 min.
5. Fyld de udhulede auberginer med kødfyldet lige til kanten og drys med revet ost.
6. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 min.

Tip: Server med en grøn salat.

Bon appetit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.