FØDSELSDAG.. - Gulerods Cupcakes med Cream Cheese Frosting

Så er det i dag, hvor jeg har fødselsdag..

Dagen startede med rundstykker, derefter gik turen et bette smut til Hobro med min skønne Mor.
Eftermiddagen er gået med lidt hjemlig hygge med min mand, som desværre har lagt sig syg i dag.




Her er lige en opskift på Gulerods Cupcakes med Cream Cheese Frosting.
Opskriften er inspireret af:
http://www.madmedhjertet.dk/2011/03/gulerods-cupcakes-med-cream-cheese.html


Gulerods Cupcake med hasselnødder:
- 350 g Sukker
- 3 dl Olie
- 4 Æg
- 300 g Mel
- 1 spsk. Kanel
- 1 tsk. Salt
- 2 tsk. Natron
- 400 - 500 g Gullerødder (Revet groft)
- 100 g Hasselnødder (Hakket groft)

1. Pisk sukker og olie cremet.
2. Pisk æggene i, et af gangen.
3. Mel, Kanel, Natron og salt røres i, lidt af gangen.
4. Vend gulerødderne og nødderne i til sidst.

5. Muffinbradepanden fordeles med papirforme og fyld hullerne 3/4 op med dej.

De bages ved 175 grader i 18 - 20 minutter.


Cream Cheese Frosting:
- 200 g Flødeost
- 100 g Blødt smør
- Korn af en enkelt vanille stang
- 400 - 500 g Flormelis

1. Pisk smørret og flødeost cremet, sammen med vanille korn.
2. Pisk derefter flormelisen i til det rigtigt.
3. Brug evt. lidt farve til at gøre dem festlige, denne gang har jeg brugt lidt gul farve.

Hvis de bliver lavet i god tid, kan frostingen godt blive en smule tør. Men den bliver ikke dårligere af den grund.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.