Fiskefrikadeller

Vi var så heldige at få fingerne i nogle friskfanget torskefileter. Og med det gode vejr som blomster lige for tiden, kommer lysten til det lette og sommerlige mad med. Dette resulterede i en omgang fiskefrikadeller. 


Vi valgte at få de lækre, lune fiskefrikadeller sammen med lidt rugbrød, remoulade og lidt citron.

Fiskefrikadeller: - 500 g Torsk
- 1 Løg
- 1 Æg
- 2 spsk FiberHUSK (El. Majsstivelse)
- 2-3 spsk Mælk
- Salt
- Peber

1. Start med at hakke torsken groft i en foodprocessor eller med en stavblender
2. Hak løget og bland det i torsken.
3. Tilsæt derefter mælk, æg, salt og peber. 
4. Når det er rørt sammen tilsættes fiberHUSK. (Juster frikadellefarsen med mere mælk eller HUSK)
5. Varm en pande op på middelvarme.
6. Frikadellerne formes med en stor ske og trykkes lidt flade inden de steges.


Bon appetit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.