Æggemuffins

Normalt ville jeg bruge kylling i opskriften, men her er min version med bresaola og pancetta.
Disse basser er gode til frokost eller som mellemmåltid.
Æggemuffins: 6 stk
- 6 Æg
- 1 dl Hytteost
- 4 små tomater
- 1 Peberfrugt
- 1 lille løg
- 200 g kylling eller skinke
- 6 Æg
- 1 dl Hytteost
- 4 små tomater
- 1 Peberfrugt
- 1 lille løg
- 200 g kylling eller skinke
- Salt & Peber
1. Pisk æggene godt sammen og tilføj hytteost, og rør rundt
2. Hak løg, tomater og peberfrugt, og put i ægge massen
3. Tilsæt derefter de sidste ingdienser.
4. Kom nu massen i silikoneforme (Det gør dem letter at få dem ud)
5. Bages ved 200 grader i 30-40 min. (Indtil de er gyldne og faste)
2. Hak løg, tomater og peberfrugt, og put i ægge massen
3. Tilsæt derefter de sidste ingdienser.
4. Kom nu massen i silikoneforme (Det gør dem letter at få dem ud)
5. Bages ved 200 grader i 30-40 min. (Indtil de er gyldne og faste)
Bon appetit!
Kommentarer
Send en kommentar