Paprika suppe.

Aftensmaden i søndags skulle være nem, fordi vi havde en del huslige gøremål, og udover det var Morten sløj. Så vi besluttede at det skulle være en lækker suppe med lidt af det vi havde i køleskabet.



Paprikasuppe:
- 2 Kyllingefiletter
- 1 bundt Forårsløg
- 2  Peberfrugter
- 1/2 - 1 tsk. Paprika
- 1/2 - 1 tsk stødt Chilli
- 2 fed Hvidløg
- 1 håndfuld Pasta
- 1 L kogt Vand
- 1 Bouillon yerning (jeg brugte hønsebouillon)

1. Skær kyllingfiletterne i tern, og hak forårsløg og peberfrugt. 
2. Start med at svitse kyllingen sammen med lidt olie, paprika, chilli og hvidløg.
3. Når det er brunet af,  tilsættes forårsløg og peberfrugt.
4. Derefter skal det kogte vand tilsættes sammen med en bouillonterning.
5. Når det hele har småkogt i 10 minutter, tilsættes pastaen, og suppen koger videre indtil pastaen er kogt (10-12 min. alt efter typen af pasta)

Bon appetit.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Spinat pandekager.

Rugbrødslagkage.

Alm. gode kanin boller.